Bell Schedules » Pre-PSAT

Pre-PSAT

Pre-PSAT Tuesday, October 9, 2018

All Grades Meet
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 8:06 AM 9:07 AM 61 min
Period 1 9:14 AM 10:15 AM 61 min
Break 10:15 AM 10:30 AM 15 min
Period 2 10:37 AM 11:38 AM 61 min
Period 3 11:45 AM 12:46 PM 61 min
Lunch 12:46 PM 1:21 PM 35 min
Period 4 1:28 PM 2:29 PM 61 min
Staff Meeting 2:29 PM 4:15 PM 106 min