Bell Schedules » Traditional Schedule 18-19

Traditional Schedule 18-19

Traditional Schedule 18-19 Regular Days: Monday, Thursday, & Friday
All Classes Meet - Combined Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:08 AM 8:03 AM 55 min
Period 1 8:10 AM 9:09 AM 59 min
Period 2 9:16 AM 10:15 AM 59 min
Break 10:15 AM 10:30 AM 15 min
Period 3 10:37 AM 11:36 AM 59 min
Period 4 Announcements 11:43 AM 12:48 PM 65 min
Lunch 12:48 PM 1:23 PM 35 min
Period 5 1:30 PM 2:29 PM 59 min
Period 6 2:36 PM 3:35 PM 59 min