Bell Schedules » PSAT/NMSQT (9th, 10th,and 11th)

PSAT/NMSQT (9th, 10th,and 11th)

PSAT/NMSQT (9th, 10th,and 11th) Wednesday, October 13, 2021
Description / Period Start Time End Time Length
Testing (9th, 10th, & 11th) 8:10 AM 11:43 AM 213 min
12th Activities 9:14 AM 11:43 AM 149 min
Break 11:43 AM 11:58 AM 15 min
Lunch 11:58 AM 12:33 PM 35 min
Period 5 12:40 PM 1:31 PM 51 min
Period 6 1:38 PM 2:29 PM 51 min