Bell Schedules » Farewell/Academic Pep Rally

Farewell/Academic Pep Rally

Farewell/Academic Pep Rally Friday, May, 24th, 2019

All Classes Meet - Combined Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:13 AM 8:03 AM 50 min
Period 1 8:10 AM 9:00 AM 50 min
Period 2 9:07 AM 9:57 AM 50 min
Break 9:57 AM 10:12 AM 15 min
Period 3 10:19 AM 11:09 AM 50 min
Period 4 Assembly 11:16 AM 12:11 PM 55 min
Period 4 Class Time 12:11 PM 1:06 PM 55 min
Lunch 1:06 PM 1:41 PM 35 min
Period 5 1:48 PM 2:38 PM 50 min
Period 6 2:45 PM 3:35 PM 50 min